Kniha návštěv

Prostor s možností napsání vlastní zprávy, kde je možné vyjádřit pohled na různé druhy zmrzliny nebo na obecný dojem ze zmrzliny 2AD.


Hana | Ochutnávka

Dobrý den,
dnes jsme byli u Vás poprvé na zmrzlině a musím říct, že hlavně ovocná byla excelentní. Rakytníková, černý rybíz, borůvka či jahoda chutnají jako právě rozmačkané čerstvé ovoce. Opravdu velmi dobrá chuť. Jen mě zajímá, kolik procent je tam přidaného cukru. Např. cca na jednu porci ovocné. Určitě se stavíme znovu. Hezký den.

Hana s rodinou 21. 07. 2018


darek | RE: Ochutnávka

Dobrý den, jsme rádi ,že Vám chutnalo. Celkové množství cukru v ovocných sorbetech je většinou cca od 28-33%. Kolik je tam přidaného cukru , tak to záleží na cukernatosti konkrétního ovoce. Další otázka je co je pro Vás cukr, zda pouze sacharosa nebo i ostatní druhy. Pokud budete chtít vědět ještě více informací nebo si je vysvětlit, tak mě při případné další návštěvě kontaktujte a budu se snažit Vám být k dispozici. Hezký den. 22. 07. 2018

Petra Nová | Zmrzlina i na dalších místech

Jsem vaše dlouholetá milovnice zmrzliny a nedávno jsem byla na vandru-vystoupili jsme z autobusu v Novém Strašecí a uviděli nápis zmrzlina a hned jsme poznali vaší a byli jak u vytržení... Další den jsme procházeli Revnicovem a zahlédli napis 2AD, byť měli ještě zavřeno, pan byl moc ochotný a opět jsme toho sporadali kopu:-). Je bajecne na vaši zmrzlinu narazit i jen tak náhodně mimoděk. Díky za Vaši stále držící si vysokou úroveň zmrzliny! 14. 07. 2018


Dušan Slavkovský | Výběr u pultu

Dobrý den, mohu-li přidat námět k vylepšení, myslíte ,že by jednotlivé druhy zmrzlin mohly být vyvěšeny nad pultem? Mlsný člověk skrz frontu nevidí a rozhodnost ztrácí... Nebo do výlohy. Případně kameru k zmrzlináma a pouštět do ploché televize nad pultem,výloze, na zastavku autobusu.. nebo webkameru - v parném létě bych si nastavil jako motivační pozadí na počítači..
Přeháním, ? zdravím a hezky dny.
PS přítelkyně zakazuje jezdit okolo, pokaždé vaničku plnou chutí a zážitků zredukujeme příliš rychle.
PPS brazilska tresen byla mňamka. Pomeranč také.. držím vám palce ? 10. 06. 2018


darek | RE: Výběr u pultu

Děkujeme za další příspěvek.O vylepšení na tohle téma tady už proběhlo několik debat, ale musím říct, že pokud by jste si zkusil jednu šichtu za vitrínou, tak by jste zjistil, že by se nic nezlepšilo, že je to marný, zákazníci by to nečetli.Další věcí je kdo by to v tom kalupu tu informační tabuli obsluhoval....Upřímně, naše mozková kapacita po dvou hodinách je velmi,velmi malá.... 10. 06. 2018

DSlavk. | RE: Výběr u pultu

Děkuji za upřesnění. Tušil jsem to ?. Se zmíněnoukapacitou , doufám, že alespoň dohledatelná ? 11. 06. 2018

DSlavk. | RE: Výběr u pultu

Děkuji za upřesnění. Tušil jsem to ?. S kapacitou doufám, že alespoň dohledatelná ?. Zdravím .DS 11. 06. 2018

Lucie Lowden | Sobotni navsteva

Ochutnali jsme 6 zmrzlin
- vanilkova - chtelo by to mene cukru a vice tuku. Prava vanilka (lusk) je super.
- cokoladova - nemela chybu. Asi nejlepsi cokoladova co jsem kdy jedla
- jogurtova- vyborna, mel to byt recky jogurt?, doporucuji pridat vlasske orechy a medove zihani, bude zajimavejsi
- cerny rybiz - super
- kokos- pouziti drceneho kokosu je bezva, je dobre, ze nepouzivate umele aroma kokosu jako je v beznych zmrzlinach, chtelo by to ale jeste chut vypracovat - ochutnejte kokosovou vodu z cerstvych kokosu dovezenych z Thajska
- brazilske ovoce - myslim, ze se to take jmenuje sour sop, by chtela byt kyselejsi
Jinak ale - nejlepsi zmrzka v kraji, a take vyborna kava. Dekuji. 27. 05. 2018


darek | RE: Sobotni navsteva

Děkujeme za recenzi.Ohledně sladkosti zmrzlin je to věčné dilema, které se řeší. Každý to má rád jinak, já osobně upřednostňuji méně sladké zmrzliny a sorbety, ale musíme to udělat i sladší pro ostatní. Nevím jakou čokoládovou jste měla, ale těší nás ,že chutnala. Pokud to byla Amedei, tak se ani nedivím, pokud ne , tak Vás ta nejlepší čokoládová , co jste kdy jedla, teprve čeká... :-) . Jogutová neměla být řecký jogurt, v těchto teplotách si myslím že těch sladkých zmrzlin je tam dost a je lepší když tam bude , alespoň jedna jako je jogurtová nebo tvarohová. Ohledně čerstvých kokosů z Thajska, tak tuhle cestu už máme za sebou a ta cena za ně je "famozní", ale máme v plánu ještě zkusit jinou cestu. Škoda, že jste nenapsala zda jste měla kokosový sorbet nebo zmrzlinu, protože si myslím, že ten sorbet není špatný. Ohledně ovoce, jaké máme ke zpracování, takový je většinou i výsledek, s tím už většinou nic nenaděláme...:) Ještě jednou, děkujeme za recenzi ... 11. 06. 2018

Dušan Slavkovský | Zazitek

Dobrý den. Nyní praktické informace. Již rok jezdím častěji z KV okolo. Zjistil jsem že na Melnik apod je lepší tudy objednávku Slaný. Na Prahu bez dalnicky taky... Vždy lepší odpoledne. Dopoledne bohužel pláču... Výběr bohužel moc velký az oči přecházejí. Nesmím se stydět a frontu požádat abych nakoukl na výlohu co vše ten den mají. Oceňuji výběr termobalu. Jeden 20kopeckovy s plastovou vanickou jsem si olepil alu páskou a uvažuji o chladničce do auta. Obal opakovaně zapomínám ? nebo jedu okolo neplánovaně... Zmrzlina překvapí chuti surovin. Pistácie není bez příchutě a sladká chuť. Ona opravdu chutná jako rozemletá chladná pistácie ! Včera jsem dovezl 10kopecku v termomisce do Kv. Vezl v klima palubovce naklopene-nevyteklo. Po 2hod dovezl domu. Do mrazáku -5 a zmrzlina vláčná. Bez krystalků vody. Ani se kopečky nemichaji moc a dají stále ochutnávat odděleně. Smetana a mléko není těžké, opravdu lahodné chutě ktere vydrží delší dobu a krásné doznívají... Loni jsme v Praze vyzkoušeli dve kavárny -(do Kačic do zaviracky nestíhali) a stále dobře. Kromě chváli na kvalitu a rozmanitost, bych chtěl pochválit i kmitající obsluhu. A kdybyste chtěli pobočkovat na Západ Čech nebo zavést rozvoz kopečků po ČR,dejte vědět ?? Zdravím DS 12. 05. 2018


darek | RE: Zazitek

děkujeme, za váš příspěvek, který až hraničí s marketingem a reklamou... :-) Teď si představte, že to mu někdo i uvěří a vyrazí k nám na zmrzlinu....,pak budou případné fronty ještě větší. Jinak Vám dávám vědět že i zajišťujeme rozvoz po ČR, tak nám dejte vědět co nám můžete popřípadě nabídnout...I já Vás zdravím DH 26. 05. 2018

Dušan Slavkovský | Zkušenosti

Dobrý den. Jsem od Karlových Varů, bohužel pro mě jsem Vás potkal díky článku na idnesu nebo kde a byl zvedavej.. Bohužel jsem závislý na 2ADečku,bohuzel jsem dal ochutnat své Budženě( budoucí manželce). Bohužel chutná. Oběma. Tuto zprávu zpravu nejspíš píše moje rigitni zpatecnicka peněženka..nebo kreditkarta.. a žádný můj zaměstnavatel zatím nenabídl Vaší zmrzlinu jako benefit. Postačil by kazdy den kopeček zmrzliny pokaždé jiny druh. To znamená 20 zmrzlinek měsíčně. Při prescasu dva kopeček denně.. smířil bych se v tom případě,ze bude ten samý druh... A kdybych v práci měl špatného den, dali by mi obycejnou chemickou chlacenou hmotu z obchodu a já bych pochopil a opět začal dobře pracovat.... A v zimě bych byl méně nemocný jak bych byl trénovaný zmrzlinou a měl pravidelný přísun vitamínů a živin z vaší zmrzliny... Takže než půjdu za šéfem vyjednavat-mate zmrzlinové dorty i běžně již hotové v Kačicích nebo vždy na objednávku předem? Zdravim 12. 05. 2018


Alena | Omluva

Ráda bych se touto cestou omluvila zákaznici, kterou jsem minulý víkend vyzvala k výběru kornou rychlejší formou než by bylo vhodné. Vězte, že naší největší snahou je maximálně urychlit obsluhu, abychom zkrátili Vaši dobu čekání ve frontě jejíž konec ani nevidíme. Proto je pro nás velká úspora času, když má zákazník v první řade vybráno do čeho mu budeme zmrzlinu dávat. Ale otázku "Do čeho?" opakujeme do nekonečna. A tak se nám někdy stane, že ujedeme, což je v pravdě neprofesionální. Ale snažíme se!
Děkujeme za pochopení 27. 04. 2018


Veronika Fibichová | Vzpomínka na zmrzku

Vaší zmrzlinu jsem měla v roce 2011 když jsme byli u vás se Stochovskou školou na exkurzi ještě v Tuchlovicich. To bylo poprvé a naposledy co jsem vaši výbornou zmrzlinu jedla a pořád na ni vzpomínám. Musím si k vám do Kačice udělat výlet :) 07. 04. 2018


darek | RE: Vzpomínka na zmrzku

...nebojte se a zkuste to, vypadá to, že jste už velká holka, tak by jste to mohla zvládnout. Vlak sem jezdí pravidelně z Prahy Masaryčky za cca 50 minut a autobusy sem taky jezdí často, jinak kolo a in-line brusle po cyklostezce, popřípadě dvojkou (pěšky).... :-) 11. 06. 2018

Jan Ortmann | bez chyby

Jezdíme k vám pravidelně a moc si pochutnáme,nejvíce jsem unešen z makové, lískooříškové,jahodové a pistáciové.To je luxus.Jen minule maková nebyla,ale nahradili jí jiné.Jen tak dál a doufám,že ještě ochutnám mátovou a smetanovou tu jsem ještě neochutnal.Ať se vám daří takhle luxusní zmrzlina i v příštím roce.Moc.Děkuji.J.O. 20. 12. 2017


darek | RE: bez chyby

slibuji, že se budeme všichni snažit, aby jste měli důvod se u nás opět zastavit.. 23. 12. 2017

J.Kolářová | Gerontologický kongres

Vážení,moc děkujeme za skvělé tři dorty.Největší radost jsem měla u poznámek, že kamarádi zmrzlinu moc nemusí, do okamžiku, než ochutnali.Žádný z dortů neroztál.Už se těším na letní výlety za zmrzlinou na kole.Ať vám vydrží dobrá nálada a poctivé odvedení práce. 14. 12. 2017


darek | RE: Gerontologický kongres

děkujeme, jenom doufáme, že nedorazíte se všemi kolegy najednou... :-) 23. 12. 2017

Helena Ch. | Kurzy

Dobrý den. Nejdřív bych chtěla poděkovat za znovuobjevenou vášeň pro zmrzlinu. Jako dítě jsem ji milovala, ale pak jsem začala mít dojem, že vlastně není o co stát. A pak jsem potkala vaši zmrzlinu a zjistila jsem, že chyba není ve mně, ale že většina zmrzlin prostě není dobrá. Ale ta vaše... no prostě mňam. Jenže to mám trochu z ruky (150 km) a tak se snažím sama doma. Občas ale narážím na technologické problémy a nevím, jak vyladit recepturu, aby lépe fungovala. A tak jsem si říkala, když teď zkončila hlavní sezóna a určitě se nudíte :-), jestli jste nepřemýšlel o nějakém kurzu pro amatéry. Moc prosím. V každém případě přeji hezké dny. Helena Ch.


18. 09. 2017


darek | RE: Kurzy

Děkujeme za ocenění naší zmrzliny, že je "mňam" a nejenom "ňam"...šmankote kurz, no problém je, že já o té zmrzlině toho moc nevím a už vůbec si neumím představit někomu ještě radit jak to má dělat....no, přiznávám, že se tady někteří z posádky nudí celou sezonu a na nějaký konec ani nečekají :)...napište mi na zmrzlina@2ad.cz ty vaše problémy a představy a začneme to nějak řešit. 21. 09. 2017

Laco | Zmzlina na sto způsobů

Nechci Vám do to moc kecat, ale dokážete udělat i gulášovou zmrzlinu? (Samozřejmě ze srandy). 31. 08. 2017


darek | RE: Zmzlina na sto způsobů

...kecat můžete, můžete i hodně kecat.Zmrzlina s příchutí guláše udělat jde, ale kdo to bude jíst? To je stejné jako pivní a jiné jim podobné. Jako zajímavost dobrý, ale jinak je to o ničem... například z uzeného lososa se ještě dá jíst, ale ta gulášová...nehledě na to, že každý si pod gulášem představí něco jiného, gulášů je 1000 a jeden recept.Já tuším, že ve Stráži pod Ralskem gulášovou dělají a nejenom tu, tam by jste si pošmákl... :-)) Myslím si, že jako doporučení na výlet dobrý... 02. 09. 2017

Vašek | Itálie

Zdravím, po týdnu dovolené u Lago di Garda musím říct, že už se zase těším k vám na návštěvu :) Srovnatelnou zmrzlinu jsem měl tak maximálně jednou (pro nadšence: Galleria Flora v Riva del Garda), a moji zamilovanou rakytníkovou stejně neměli :) 03. 08. 2017


darek | RE: Itálie

dobrá káva,vyborná zmrzlina a excelentní pizza kdekoli v  Itálii už je pouze mýtus....bohužel....Rakytníkovou jsem v Itálii nikdy neměl a pokud mě paměť neklame, tak ani neviděl...Jsem rád, že v Kačici nabízíme srovnatelnou zmrzlinu jako v Itálii u jezera Lago de Garda, což není zase tak špatná představa pro všechny naše zákazníky. Stačí v parku na lavičce zavřít oči a zasnít se. Starostovi navrhnu,aby tam udělal pro lepší snění rybníček... :) 15. 08. 2017

Marta | Zbožňuji Vás!

Vaše zmrzka je naprosto fenomenální! Myslela jsem si, konečně někdo, kdo umí vyrobit zmrzku jako v zahraničí - v  přímořských letoviscích! Ouha! Včera jsme se vrátili od moře a já jsem zjistila, že mi ta Chorvatská už vůbec nechutná! Po Vaší zmrzlině je to jen studená hmota... Prostě Vás zbožnuju :-) Obdivuji, že děláte svoji práci dobře a poctivě! Kdybych nebyla grafičkou ale cukrářkou, chtěla bych u Vás pracovat!!! A ochutnávat... :-) 17. 07. 2017


darek | RE: Zbožňuji Vás!

...děkujeme, děkujeme.... a škoda, že jste grafičkou a nejste cukrářkou... 28. 07. 2017

Michaela | Nej nej nej

Dobrý den,
pro Vaší zmrzlinu si jezdíme téměř každou neděli. Je prostě skvělá. Nikde jinde mi tak nechutná jako u Vás. Nejskvělejší jsou ty ze sezoního ovce. Prostě pecka. Angreštová, borůvková..... Dokonce jsme narazili i na perníkovou která neměla chybu. Mohla by být ve stálé nabídce. Přeji mnoho úspěchů a ještě mnoho skvělých chutí. Dorazíme zas :-D. S pozdravem Míša s rodinou. 08. 07. 2017


darek | RE: Nej nej nej

Dobrý den, děkujeme za chválu, ale jak je napsáno v příspěvcích níže, tak to není zase taková sláva, ale to já říkám celou dobu co tu zmrzlinu vyrábíme. No například perníková.... a Vám opravdu chutná ? Přiznám se, perníková byl můj nápad, ale mám z ní kopřivku kdykoliv se dělá a v létě se už vůbec dělat nemá, jsem přesvědčen, že je to podzimní a zimní zmrzlina. Doražte budeme se těšit... 09. 07. 2017

Další