Kniha návštěv

Prostor s možností napsání vlastní zprávy, kde je možné vyjádřit pohled na různé druhy zmrzliny nebo na obecný dojem ze zmrzliny 2AD.


Helena Ch. | Kurzy

Dobrý den. Nejdřív bych chtěla poděkovat za znovuobjevenou vášeň pro zmrzlinu. Jako dítě jsem ji milovala, ale pak jsem začala mít dojem, že vlastně není o co stát. A pak jsem potkala vaši zmrzlinu a zjistila jsem, že chyba není ve mně, ale že většina zmrzlin prostě není dobrá. Ale ta vaše... no prostě mňam. Jenže to mám trochu z ruky (150 km) a tak se snažím sama doma. Občas ale narážím na technologické problémy a nevím, jak vyladit recepturu, aby lépe fungovala. A tak jsem si říkala, když teď zkončila hlavní sezóna a určitě se nudíte :-), jestli jste nepřemýšlel o nějakém kurzu pro amatéry. Moc prosím. V každém případě přeji hezké dny. Helena Ch.


18. 09. 2017


darek | RE: Kurzy

Děkujeme za ocenění naší zmrzliny, že je "mňam" a nejenom "ňam"...šmankote kurz, no problém je, že já o té zmrzlině toho moc nevím a už vůbec si neumím představit někomu ještě radit jak to má dělat....no, přiznávám, že se tady někteří z posádky nudí celou sezonu a na nějaký konec ani nečekají :)...napište mi na zmrzlina@2ad.cz ty vaše problémy a představy a začneme to nějak řešit. 21. 09. 2017

Laco | Zmzlina na sto způsobů

Nechci Vám do to moc kecat, ale dokážete udělat i gulášovou zmrzlinu? (Samozřejmě ze srandy). 31. 08. 2017


darek | RE: Zmzlina na sto způsobů

...kecat můžete, můžete i hodně kecat.Zmrzlina s příchutí guláše udělat jde, ale kdo to bude jíst? To je stejné jako pivní a jiné jim podobné. Jako zajímavost dobrý, ale jinak je to o ničem... například z uzeného lososa se ještě dá jíst, ale ta gulášová...nehledě na to, že každý si pod gulášem představí něco jiného, gulášů je 1000 a jeden recept.Já tuším, že ve Stráži pod Ralskem gulášovou dělají a nejenom tu, tam by jste si pošmákl... :-)) Myslím si, že jako doporučení na výlet dobrý... 02. 09. 2017

Vašek | Itálie

Zdravím, po týdnu dovolené u Lago di Garda musím říct, že už se zase těším k vám na návštěvu :) Srovnatelnou zmrzlinu jsem měl tak maximálně jednou (pro nadšence: Galleria Flora v Riva del Garda), a moji zamilovanou rakytníkovou stejně neměli :) 03. 08. 2017


darek | RE: Itálie

dobrá káva,vyborná zmrzlina a excelentní pizza kdekoli v  Itálii už je pouze mýtus....bohužel....Rakytníkovou jsem v Itálii nikdy neměl a pokud mě paměť neklame, tak ani neviděl...Jsem rád, že v Kačici nabízíme srovnatelnou zmrzlinu jako v Itálii u jezera Lago de Garda, což není zase tak špatná představa pro všechny naše zákazníky. Stačí v parku na lavičce zavřít oči a zasnít se. Starostovi navrhnu,aby tam udělal pro lepší snění rybníček... :) 15. 08. 2017

Marta | Zbožňuji Vás!

Vaše zmrzka je naprosto fenomenální! Myslela jsem si, konečně někdo, kdo umí vyrobit zmrzku jako v zahraničí - v  přímořských letoviscích! Ouha! Včera jsme se vrátili od moře a já jsem zjistila, že mi ta Chorvatská už vůbec nechutná! Po Vaší zmrzlině je to jen studená hmota... Prostě Vás zbožnuju :-) Obdivuji, že děláte svoji práci dobře a poctivě! Kdybych nebyla grafičkou ale cukrářkou, chtěla bych u Vás pracovat!!! A ochutnávat... :-) 17. 07. 2017


darek | RE: Zbožňuji Vás!

...děkujeme, děkujeme.... a škoda, že jste grafičkou a nejste cukrářkou... 28. 07. 2017

Michaela | Nej nej nej

Dobrý den,
pro Vaší zmrzlinu si jezdíme téměř každou neděli. Je prostě skvělá. Nikde jinde mi tak nechutná jako u Vás. Nejskvělejší jsou ty ze sezoního ovce. Prostě pecka. Angreštová, borůvková..... Dokonce jsme narazili i na perníkovou která neměla chybu. Mohla by být ve stálé nabídce. Přeji mnoho úspěchů a ještě mnoho skvělých chutí. Dorazíme zas :-D. S pozdravem Míša s rodinou. 08. 07. 2017


darek | RE: Nej nej nej

Dobrý den, děkujeme za chválu, ale jak je napsáno v příspěvcích níže, tak to není zase taková sláva, ale to já říkám celou dobu co tu zmrzlinu vyrábíme. No například perníková.... a Vám opravdu chutná ? Přiznám se, perníková byl můj nápad, ale mám z ní kopřivku kdykoliv se dělá a v létě se už vůbec dělat nemá, jsem přesvědčen, že je to podzimní a zimní zmrzlina. Doražte budeme se těšit... 09. 07. 2017

Jana Skalova | Viz neuveritelne

Vaše suverenita a drzost je nevídaná...
Snad se Vám bude stále dařit.....
Jak je vidět,zase tak moc o zákazníky nestojíte. Stačí vám to stávající stádo ovcí,co Vám píše pozitivní recenze.
Jana Skalova
30. 06. 2017


darek | RE: Viz neuveritelne

Dobrý den,paní Skalova, Vy jste nedostala svůj dort z důvodu velkého počtu objednaných dortů na Vámi vybrané termíny.Nemám představu, co by se stalo, pokud bychom přijali vaši objednávku a dort by se nestačil vyrobit...Odpověď na Váš první příspěvek byla, že máte ve všem pravdu. A Vám se to kupodivu nelíbí. Když někdo má pravdu, tak to nerozporujeme. A protože všechno co jste popsala co Vám vadí, tak stejně nezměníme , alespoň v tuto sezonu, tak Vám bylo doporučeno , aby jste nám druhou šanci nedávala, protože by to pro Vás dopadlo stejně,byla by jste přinejmenším zklamaná. A Vy to nazýváte drzostí, budiž, každý máme právo na svůj názor. A na závěr s Vámi nesouhlasím, že nestojíme o zákazníky. To se ve svém úsudku velmi mýlíte a to "stádo ovcí" jak titulujete naše zákazníky, může být o Vás a vašem Egu vševypovídající...a to, že Vy by jste nám přála , aby se nám dařilo, po tom všem co jste tady napsala, tak to značí o tom, že máte velké srdce, děkujeme a přejeme hezké letní dny. 09. 07. 2017

Erika | RE: Viz neuveritelne

Mluvi z Vas zavist, nic jineho. Zmrzlina 2AD je bozska a hotovo. 28. 09. 2017

Libor | Matova zmrzlina??

Dobrý den.Vaše zmrzliny jsou velice chutné,ale chybí mi mátová zmrzlina,která mi velice chuťnala ve střední Italii,ale v čr jsem ji ještě neviděl....děkují s pozdravem Libor KLíma 25. 06. 2017


Alena | RE: Matova zmrzlina??

Dobrý den, mátová zmrzliny u nás bývá, min jednou za měsíc, v tuto dobu však častěji. jen je těžké uvést datum. Určitě bude tento víkend. Pošlete na sebe tel. spojení, dáme Vám vědět i příště. 27. 06. 2017

Markéta | Vysvědčení

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda plánujete nějakou akci pro děti v den vysvědčení jako loni. Třeba něco jako : Za samé jedničky zmrzlina zdarma ?
Děkuji za odpověď,
Markéta 22. 06. 2017


Alena | RE: Vysvědčení

Dobrý den, nejsme si vědomi, že bychom měli v Kačici akci na vysvědčení a ani na tento rok nic nechystáme. 27. 06. 2017

Michaela | Díky za výbornou zmrzku!

O vaší zmrzlině jsem hodně slyšela i četla a dnes konečně ochutnala. Ačkoli to může znít banálně, nejúžasnější pro mě bylo, že z každé příchuti cítím právě tu danou chuť a nic jiného. Díky za takovou zmrzku. Mám z vašeho podnikání fakt radost! 18. 06. 2017


Alena | RE: Díky za výbornou zmrzku!

Máme radost, když Vy máte radost - i pro to to děláme!!!! 27. 06. 2017

Jana Skalova | Neuveritelne

Dobrý den,
Jsem opravdu sokovana,z toho ,co jsem dnes zažila. Chtěla jsem si objednat zmrzlinovy dort. Vzala jsem v potaz,ze je potřeba si ho objednat včas. To chápu. Nejprve mě zaskočila otevírací doba. Tři dny v týdnu zavřeno. Jak si tohle muže v dnešní době podnikatel dovolit....? A ostatní dny otevřeno od 13.00 do 18.00....
Neuveritelne!
Každopádně na místě mi bylo řečeno,ze tři týdny dopředu je krátká objednaci doba a navíc,ze cely týden mají zavřeno,ze jsou svatky.. dort jsem chtěla na 5.7. i s tím,ze si ho vyzvednu dřív,také nebylo možné. nezlobte se na mě,ale zavřít cukrarnu na týden v létě,to ke docela frajerina...
Snad prave v tuto dobu bylo mělo být otevřeno co nejdéle,ne?
A pokud nestíhají výrobu,nebylo by tedy vhodne mít víc zaměstnanců...?
Každopádně já jsem skončila,nebudu se nikoho doprosovat,abych u nej mohla utratit peníze. Zase tak uzasna ta zmrzlina není! Je to mnoho povyku pro nic!
Půjdu do jiné cukrarmy,tam budou mít otevřeno pro nás zákazníky cely den a i o svátcích a dort a zmrzlinu budou mít stejně dobře!
Jana Skálová 15. 06. 2017


Alena | RE: Neuveritelne

Dobrý den paní Skálová, máte ve všem pravdu. Prosím, nedávejte nám již druhou šanci. 27. 06. 2017

Sara | RE: Neuveritelne

Tak po přečtení tohoto příspěvku musím ochutnat vaší zmrzlinu. Paní může vyskočit z kůže, že jste ji neudělali dort. A ja se ani nedivím, její podmínky jsou vražedné. A způsob jednání dost nadřazený a rádoby radící. Tak tady jedna rada. Otevřete si svojí cukrárnu. 25. 08. 2017

darek | RE: Neuveritelne

...tak to jsem si ani nedovolil navrhnout..... :-) 26. 08. 2017

Petr | Prosím, prosím smetanovou griliášovou

Takovou jako dělali v 80. letech u Itala u Karlova náměstí. 08. 05. 2017


darek | RE: Prosím, prosím smetanovou griliášovou

Děkuji za důvěru, ale já tam jedl jinou než griliášovou, tak ji nemám na jazyku a asi bych Vás svým pokusem zklamal, ale pokusit se můžeme... 09. 07. 2017

Petr Přibyl | Jste dobří! OK

Co myslíte!? Nedalo by se uvažovat o otevření obchůdku s Vaší zmrzlinou někde třeba na kraji Prahy 5 v dosahu metra? V Praze je více zákazníků! Pověst už máte! Zmrzlina z Kačice, to už je docela pojem.
Ahoj
Petr 16. 04. 2017


darek | RE: Jste dobří! OK

...co to je na okraji Ph-5? Naše zmrzlina se v Praze vyskytuje myslím dost hojně. Ano zákazníků by bylo víc, ale kde vzít lidi na prodej...nejsou, bohužel.A na pověsti nedejte, ono to bývá většinou všechno jinak...:) 09. 07. 2017

Alena | vynikající zmrzlina

Dobrý den. Vaše všechny zmrzliny jsou vynikající. Už se těšíme na hezké počasí, kdy je chuť na Vaši zmrzlinu větší. V zimě občas zajdeme na kávu a Vaši zmrzku do kavárny Kaffka v N. Strašecí. Děkujeme za kvalitu. 06. 04. 2017


darek | RE: vynikající zmrzlina

...celá naše posádka děkuje Vám... 09. 07. 2017

Katka | ovocné zmrzky

Dobrý den, v minulosti jsem si nikdy nedávala ovocné zmrzliny. Moc jsem je nemusela. Od té doby co jsem ochutnala vaší zmrzlinu, změnila jsem názor a pochutnávám si na mangové, jahodové, meruňkové ..... Mňam. Přeji vám všem úspěšné podnikání. 26. 03. 2017


darek | RE: ovocné zmrzky

...děkujeme, přiznám se, že to potěší... 04. 04. 2017

Veronika | Otevírací doba

Dobrý den,
Vaše zmrzlina je skvělá. Moc rádi se k Vám vracíme. Nepřemýšlíte o rozšíření otevírací doby?
Díky za boží zmrzlinu!! Veronika 21. 03. 2017


darek | RE: Otevírací doba

..otevírací doba se rozšíří s letní sezonou o středu a o hodinu déle otevřené dveře...pokud Vám to nestačí, tak napište jak si to představujete, aby bylo otevřeno... 22. 03. 2017

Další